Întâlnire la CraiovaÎntâlnire la Craiova

Intre 20 - 22 martie a avut loc întâlnirea asociației la Craiova. La întâlnire au participat 17 persoane, 14 membrii și 3 simpatizanți ai asociației.
Vremea rece nu a putut împiedeca vizitarea vineri a Grădinii Botanice și sâmbătă a Parcului Romanescu. A fost vizitată sera lui George Nițu, a lui Sorin Copăcescu, a lui Eugen Belu, toți gazde foarte primitoare. S-a discutat despre tehnicile, experințele propri.
După vizitarea Parcului Romanescu, la masa festivă s-au făcut diferite propuneri, a fost anunțat numele persoanelor cărora asociația le acordă în acest an diploma omagială Im memoriam dr. Iosif Vasile Lungu. Cei doi premiați sunt Ioan Pușcaș din Satu Mare la secțiunea colecționari din țară și Zoltán Lukoczki din Székesfehérvár - Ungaria la secțiune colecționari din străinătate.
Eugen Belu și-a lărgit propunerea făcută anul trecut de creere a unei baze de plante a asociației, din plante oferite de membrii, cu propunerea de a oferi din această bază 10 plante gratuite și celor care solicită nu numai noilor înscriși. Pentru a sprijini această acțiune a donat 50 de plante în baza de plante. După masa festivă Ioan Nevezi și Mircea Savu au prezentat în imagini excursia din Tenerife făcută la sfârșitul lunii februarie.


Parcul Romanescu În Grădina Bitanică din Craiova
Parcul Romanescu, Craiova Plimbare prin Grădina Botanică din Craiova
În seră la George Nițu  Acasă la Sorin Copăcescu
În seră la George Nițu Acasă la Sorin Copăcescu
În seră la Eugen Belu Masa festivă
În seră la Eugen Belu Masa festivăAsociatia Aztekium. Cactus Satu Mare
http://www.aztekium.ro

Adresa paginii:
http://www.aztekium.ro/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=78