Fórum kezdőlap » Az egyesület élete » Megrendezett és tervezett programok

Új téma nyitása Hozzászólás a témához
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: kedd máj. 04, 2010 9:41 pm

2010. május 1-én nagy élményben volt részem, ugyanis korán reggel útnak indultam, hogy láthassam a székesfehérváriak 3 napos kiállítását.
Ezen a napon nem "csak" kiállítás, hanem 2 előadás is szerepelt az előzetes programban.
Éppen időben érkeztem, mivel 10 órakor kezdődött Kádár I. Csaba brazíliai útjából kiragadott kisebb területről szóló részletes beszámoló. Csabának már 3 előadásán is volt szerencsém részt venni, de mindig tud újat mondani, így mindig érdekesnek találom. Most is így történt. A végére egész jó kis beszélgetés kerekedett a téma kapcsán.
Ezek után rövid ebédszünet, szendviccsel, kávéval, süteménnyel kínáltak bennünket a vendéglátók. Szép gesztus volt a távolabbról érkezőknek.
Még annyi belefért az ebédszünetbe, hogy éppen körbejárjam a kiállítást, mert kezdődött a második előadás.
Az előadó a mindenki által jól ismert Feszt Gyuri, aki 3 érdekes témáról is beszélt képekkel illusztrálva. Ezt is nagy érdeklődéssel figyelte mindenki. Aztán sajnos indulniuk kellett vissza Budapestre, így Tamás megköszönte az előadást, s távoztak.
Ismét indultam a kiállított növények szemléjére. Őszintén szólva, bánhatja, aki nem jutott el a kiállításra, mivel szerintem az eddigi legszebb kiállítást mulasztotta el.
Igazán nagy élmény volt.
Mutatok pár fotót:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Vissza a tetejére  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd máj. 04, 2010 9:58 pm

Jó estét
Köszönöm a gyönyörű képeket és a fáradozást hogy megmutasd ezt a sok gyönyörűséget!!Örülök hogy jól éreztétek magatokat.Talán legközelebb én is eljutok.

Köszönet azoknak akik megszervezték eszt a kiálitást

Vissza a tetejére  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd máj. 04, 2010 11:18 pm

Hallottam pár véleményt a Székesfehérvári kiálitásrol. Ezek alapján gratulálok a szervezöknek és a resztvevöknek egyaránt. Úgy értettem bánhatja az a ki nem volt ott

http://www.aztekium.ro

Vissza a tetejére  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: csüt. máj. 06, 2010 1:28 am

Kedves Erdélyi barátaim! Szeretném megköszönni a telefonon és az E-maileken kapott gratulációkat! Örülünk,hogy a feltett képek a kiállításunkról tetszettek. Ez a mostani 28. éves kiállításunk egy kis bemelegítése volt a jövő évi és az azt követő 30 éves jubileumi kiállításunknak. Külön szeretném megköszönni Dr. Feszt Györgynek, hogy elfogadta felkérésünket és igen szinvonalas szakmai előadást tartott.Tapasztalatot szereztünk, hogy a két előadást közelebb kell hozni egymáshoz, hogy a távolabbról érkezők se maradjanak le a programokról. Büszke lehet minden Erdélyi kaktuszos, hiszen mindkét előadónk Erdélyi magyar származásu. És itt mi is büszkék vagyunk, hogy előadásaikat halhattuk. Külün öröm, hogy Csabának az előadása egy premier előadás volt a jövő heti németországi bemutatója elött. Köszönöm nektek a fehérvári csoport nevében! Izsay Tamás

Vissza a tetejére  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: csüt. máj. 06, 2010 11:41 pm

Több képet a kiálitásrol az Aztékium Galeriaban lehet megnézni http://www.aztekium.ro/gallery/thumbnails.php?album=133

http://www.aztekium.ro

Vissza a tetejére  

Új téma nyitása Hozzászólás a témához