Prima pagină » Asociatia Aztekium » Viata asociatiei

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cotizaţii 2008
MesajScris: Joi Noi 06, 2008 10:29 am

Salut tuturor

Membrii asociaţiei care nu şi-au plătit cotizaţia pe acest an sunt rugaţi să-şi îndeplinească această obligaţie sau să-şi anunţe intenţia de retragere din asociaţie. Cotizaţia pentru anul 2008 este de 50 lei şi se achită în contul:

Asociaţia Aztekium

RO50 CRDZ 013A 0656 4047 9001
deschis la ROMEXTERRA BANK, sucursala Satu Mare

Pentru restaniţieri le reamintim: cotizaţia pe anul 2007 este de 50 lei. Restanţele se pot achita în acelaşi cont. Restanţierii sunt rugaţi să-şi achite cotizaţia sau să-şi anunţe intenţia de retragere din asociaţie. Retragerea din asociaţie este un drept al fiecăruia iar anunţarea acestei intenţi un semn de respect faţă de ceilalţi memebrii ai asociaţiei. Această intenţie se poate anunţa pe forum sau pe adresa de email a asociaţiei:

aztekium@aztekium.ro

Conform statutului neplata cotizaţiei pe doi ani consecutivi atrage după sine excluderea din asociaţie.

siuka

www.aztekium.ro

Sus  

Neconectat
 Subiectul mesajului: cotizatii
MesajScris: Sâm Noi 15, 2008 8:44 pm

Salut,
Este bine sa fie transparenta situatia strangerii cotizatiei!Aderarea la o anumita asociatie,liber consimtita,pe langa drepturi si indatoriri ,da o nota sentimentala,ce este privilegiul fiecaruia in raport cu marimea....inimii!
Ce dam noi asociatiei?-Nimic!Trebuie asociatia sa ne dea cava anume?-Nu!ASOCIATIA SUNTEM TOTI,unul pentru celalalt,si daca vrem sa editam macar o singura revista pe an,sub sigla care ne uneste,nu cred ca efortul financiar este asa de mare!
Ar fi ideal ca asociatia sa aiba 500-600 membri,dar daca nu se poate...!
Oricum,nu se va stinge....becul!
Siuka-te rog,prieteneste,sa faci publica lista,sa vedem cate contestatii se depun!

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 29, 2009 1:40 pm

Salut prieteni !

Speram sa particip la intalnirea de la Craiova, ocazie cu care sa-mi achit si cotizatia pe 2009, dar zeii au vrut altfel :(
Asa incat rog sa fim informati care este cuantumul cotizatiei pe 2009. Si ader la propunerea de mai sus a lui Bogdan, n-ar strica sa existe o situatie publica macar o data pe an - in fond nu valoarea cotizatiei este problema, ci ..organizarea ! :)

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 29, 2009 9:54 pm

Salut tutror

Valoarea cotizaţiei pentru anul 2009 este de 50 lei. Cotizaţia se plăteşte în contul asociaţiei:

Asociaţia Aztekium

RO50 CRDZ 013A 0656 4047 9001
deschis la ROMEXTERRA BANK, sucursala Satu Mare

Restanţieri pe anul 2008 sunt:

Ion Andreoiu - Bumbeşti-Jiu
    Adrian Borza - Baia Mare
    Andrei Baicu - Bucureşti
    Zoltan Bunda - Baia Mare
    Mircea Corbureanu - Mediaş
    Radu Crăciun - Tăuţii Măgherăuşi
    Marius Dumbrăian - Brăila
    Eva Gacsi - Chişineu Criş
    Harangi Iosif - Satu Mare
    Ivaşcu Ionel - Sibiu
    Florin Jeberian - Şuşca
    Csaba Mamuie - Oradea
    Monica Rusu - Bucureşti
    Basarab Popa - Constanţa
    Ladiszlau Toth - Oradea
    Zah Lucian - Ariniş

siuka

www.aztekium.ro

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 30, 2009 6:55 am

Salut tuturor,

Citat:
Basarab Popa - Constanþa

BB si-a manifestat public retragerea din asociatie, ce rost mai are atunci prezenta numelui sau pe lista?

Numai bine,

Eduart

P.S. O intrebare - ce avantaje ofera plata cotizatiei (mai mare decat cea de la CSSNZ)?

https://carpophyma.page.tl/

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 30, 2009 10:11 am

Salve Eduart !

Eduart scrie:
BB si-a manifestat public retragerea din asociatie...

Regret sincer sa aud asemenea veste, dar ce inseamna "public" ? De pilda eu n-am stiut nici ca BB a intrat in Asociatie, daramite ca a si iesit :!:
Ideea este ca cine renunta trebuie sa anunte in scris Consiliul de Administratie:
Citat:
CAPITOLUL V
Art.1. Membrii asociaţiei au obligaţia:
* ...
* să anunţe Consiliul de Administraţie asupra hotărârii sale de ieşire din cadrul asociaţiei cu cel puţin şase luni înainte de finele anului;
* ...

Eduart scrie:
P.S. O intrebare - ce avantaje ofera plata cotizatiei (mai mare decat cea de la CSSNZ)?

Intrebarea este complexa, ar trebui sa comparam sursele de finantare ale celor 2 organizatii..CSSNZ se finanteaza exclusiv din cotizatiile membrilor ?
Cu putinii bani stransi din cotizatii, ACC Aztekium a avut in 10 ani numeroase realizari: cele 40 de numere ale revistei, numeroasele expozitii anuale, excursiile in strainatate, tabara de vara anuala de la Baisoara, etc. Si cea mai mare realizare este ca ..exista !:)
Pe de alta parte sunt convins ca majoritatea membrilor platesc cotizatia, ca si mine, din solidaritate, ca o contributie la un proiect social, fara sa urmareasca vreun avantaj explicit (cum a fost probabil si cazul lui BB, ca doar nu urmarea avantaje via Constanta-Satu Mare :D).

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 30, 2009 10:58 am

Salut tuturor,

Salut Liviutz,

Citat:
excursiile in strainatate, tabara de vara anuala de la Baisoara, etc.

Ma indoiesc ca asta este scopul platii cotizatiei, eu ma refeream insa in principal la altceva - reprezentarea intereselor membrilor: banci de seminte, biblioteca, da - expozitii. Sincer, m-a surprins si marimea cotizatiei, tinand cont de faptul ca principalul cost este tiparirea revistei care nu a mai aparut de 2 (?) ani.

Citat:
CSSNZ se finanteaza exclusiv din cotizatiile membrilor ?

Da, in principal din cotizatii. Vanzarile de seminte acopera costul lor si costul de expediere, din veniturile bibliotrecii se cumpara alte carti. Mai sunt 15% comision din vanzarile de plante cu care se acopera o parte din inchirierea spatiului (in cazul filialei Auckland, nu stiu de rest). Cotizatia este cam 10 - 11 Euro / an (echivalent), din care ca. 8 pentru editarea a 4 jurnale pe an.

Numai bine,

Eduart

P.S. Am uitat de cele 11 newsletters ale filialei Auckland care apar anual.

https://carpophyma.page.tl/

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 30, 2009 11:31 am

Imi cer scuze ca scriu la aceasta rubrica intrucat nu sunt membru al asociatiei, dar ceea ce vreau sa spun are oarecum legatura cu subiectul. Acum 1 sau 2 ani voiam cu Sorin sa facem o revista de cactusi si suculente. Am discutat cu o persoana care avea o firma de tiparire si concluzia a fost: pentru o revista de 16 sau 24 de pagini (nu mai tin minte exact), format A5, pagini color, calitate buna, daca ii furnizam noi materialul scris si foto in format adecvat si comanda minima e de 500 bucati, ne-o face la pret de aproximativ 2 lei/revista, inclusiv capsarea de la mijloc. Sigur ca pe langa aceste costuri mai sunt si altele si poate ca intre timp costurile au mai crescut cu ceva.
Dar in nici un caz-repet -in nici un caz o astfel de revista nu poate costa (mai ales daca e nonprofit si scrisa de membri si deci articolele nu sunt platite) mai mult de 7-8 lei/numar.

Sus  

Neconectat
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 30, 2009 7:22 pm

Buna seara,

Este o bucurie sa vad "lista rusinii", si si mai mult sa ma vad trecut acolo. Nu ma deranjeaza. Ce ma doare este insa ca unul din articolele trecute in pagina de start a forumului este in mare parte datorita mie, si nu am primit nici macar un MULTUMESC. Poate sunt eu mai demodat sau de moda veche, ca asa se poarta, dar voiam o mica recunoastere ca totusi, primele exemplare si seminte din aceste plante au fost ale mele. Si inca mai sunt, iar plantulele care le-ati postat domnilor, cu acceptul meu si free of charge, sunt deja plante pe radacina, care au inceput sa infloreasca si sa fructifice.

Oricum, faptul este consumat. Rog consiliul de administratie sau cine o fi responsabil sa ia act de retagerea mea din cadrul asociatiei, si rog sa nu mai fiu deranjat.

Basarab Popa

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 30, 2009 8:09 pm

Bună seara

Fiind autorul articolului despre care se pomeneste, recunosc că a fost o scăpare de a mea că nu i-am mulţumit direct domnului Basarab Popa pentru pozele cu care a contribuit la acel articol.
Îmi cer scuze pentru această scăpare.
Îi mulţumesc acuma domnului Popa, cei drept cu întârziere considerabilă, pentru contribuţie.

Alexandru Tar

Sus  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect