Cactusi si suculente
http://www.aztekium.ro/forum2b/

Întâlnire periodică
http://www.aztekium.ro/forum2b/viewtopic.php?f=7&t=670
Pagina 1 din 3

Autor:  siuka [ Lun Sep 07, 2015 2:20 pm ]
Subiectul mesajului:  Întâlnire periodică

Vineri 18 septembrie 2015 are loc la Satu Mare întâlnirea comună cu membri asociațiilor din Debrețin și Nyiregyháza, conform înțelegerii semnate de cele trei asociații. Întâlnirii va avea loc la Casa Verde din Grădina Romei situat în apropierea gării. Detalii pe parcurs.

Autor:  siuka [ Dum Sep 20, 2015 1:37 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Întâlnire periodică

Tema s-a modificat un pic între timp dar a fost o întâlnire plăcută, interesantă. L-am vizitat și pe veteranul asociației și pe doamna Ilonczai:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Mulțumim dlui Pușcaș !

Autor:  cristi [ Joi Sep 24, 2015 7:26 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Întâlnire periodică

Va salut cu intarziere si regret ca nu am putut participa. Sunt intr-o etapa foarte aglomerata acum, sper sa o depasesc in cateva luni si sa ma pot dedica mai mult cactusilor si cactusismului.
Felicitari pt intalnire!

Autor:  siuka [ Sâm Sep 26, 2015 10:35 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Întâlnire periodică

Următoarea întâlnire va avea loc în data de 13 octombrie 2015 tot la Casa Verde din Grădina Romei situat în apropierea gării. Sper să se poată relua șirul întâlnirilor lunare întrerupte de un timp sau dacă nu măcar să se poată ține de acum încolo cât mai des.

Autor:  Liviutz [ Joi Oct 08, 2015 11:16 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Întâlnire periodică

Salut Alex !

E foarte frumos ca reusiti sa va intalniti - in acest context e foarte bine ca anuntati dinainte programul intalnirilor - poate ca se va mobiliza si careva de peste munti si va face o supriza ... Eu mi-am pus in plan sa-l vizitez pe dl. Puscasi si pe doamna Ilonczai (care are un mod insolit de a tine cactusii - si oare ce face cu ei peste iarna ?).

Imi pusesem in minte sa vin cu ocazia anuntatei inaugurari a Parcului Botanic de la Baia Mare, dar se pare ca s-a amanat pentru anul viitor. In afara de intalnirea anuntata, mai este ceva semnificativ in programul pe 2015 ? Parca vor sarbatoreati pe acolo prin zona ...castanele ?

Autor:  siuka [ Dum Oct 11, 2015 6:33 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Întâlnire periodică

Salut Liviu,

Castanele au trecut, iar inaugurarea pavilionului la Baia Mare întârzie. Probabil nu găsește ieșirea din haosul birocratic.
Întâlnirea din data de 13 va începe la ora 18. Am plănuit să discutăm despre pregătirile pentru iernat și subiecte care mai apar. Nu rigurozitatea tematicii contează ci faptul că ne întâlnim.

Autor:  siuka [ Sâm Oct 17, 2015 10:49 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Întâlnire periodică

Întâlnirea a avut loc după programul stabilit. Pentru aceste întâlniri avem la dispoziție sala de conferințe din Casa Verde, o clădire veche, monumentală frumos renovată, dotată, pusă la dispoziție gratuit de primărie. Următoarea întâlnire va avea loc pe data de 10 noiembrie, dacă nu apare ceva pe parcurs.

Autor:  siuka [ Dum Noi 15, 2015 9:47 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Întâlnire periodică

Cum a fost stabilit, marți 10 noiembrie a avut loc la Satu Mare întâlnirea din această lună. Am văzut două prezentări, una despre colecția de cactuși din Grădina Botanică Iași, cealaltă despre colecția din Grădina Botanică Cluj.
S-a discutat despre proiectele pentru prima jumătate a anului viitor. Astfel, ar urma ca pe la sfârșitul lunii martie să fie o vizită la Grădina Botanică din Cluj, la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai, o vizită la Grădina Botanică din Jibou, la începutul lunii iunie o excursie la Grădina Botanică din Debrețin. În luna mai se organizează expoziția anuală de cactuși și suculente la Satu Mare. În luna aprilie este posibilă o întâlnire la Craiova.
Data concretă, la zii, nu este stabilită deocamdată la nimic, acestea sunt doar planuri care se pot modifica.
A fost ultima întâlnire din acest an. Urmatoare va avea loc în luna martie, în a doua zii de marți.

Autor:  siuka [ Lun Dec 21, 2015 9:23 am ]
Subiectul mesajului:  Re: Întâlnire periodică

Prima întâlnire din 2016 va avea loc la Baia Mare la data de 16 ianuarie. Întâlnirea va cuprinde vizitarea exoziției permanente de cactuși Vida Geza, deschisă recent și o mică aniversare cu ocazia împlinirii, la această dată, a 18 ani de la pronunțarea sentinței civile de înființare a asociației.

Autor:  cristi [ Mie Dec 30, 2015 11:13 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: Întâlnire periodică

Servus!
Sper sa pot ajunge, mi-e dor de colegii si colegele noastre!

Pagina 1 din 3 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/