Prima pagină » Asociatia Aztekium » Viata asociatiei

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect
Autor Mesaj
Neconectat
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 30, 2009 10:24 pm

Buna seara,

Am spus ca nu voi mai scrie aici. Este o situatie de exceptie, asa ca o voi face totusi.

Nu fiindca BB este prietenul drag si mie si altora si nici fiindca este omul care ar fi in stare sa-si dea si camasa de pe el in caliutate de gazda sau fiindca este omul care nu te lasa sa pleci cu mana goala de la el. NU, doar fiindac poate veti intelege in ceasulk al dois'pelea!

Am avut cea mai mare si cea mai prestigioasa colectie de cactusi din tara asta, de cand se aduna cactusi aici - si totusi BB nu rata ocazia sa ma indatoreze cu plante care sa-mi bucure inima. Niciodata nu am plecat de la Constanta cu mana goala! Intodeauna a zambit si dat cu darnicvie! Tuturor!

A-l pune pe acest om care - in acest moment reprezinta forta numarul 1 colectiilor de cactusi din Romania - pe o lista de restantieri la intretinere, asa cum faceau administratorii de bloc, informatori ai securitatii fara exceptie, mi se pare nu numai jalnic, dar lipsit de viziune si lipsit de diplomatie, fara a mai vorbiu de fairplay.

Pentru lansarea noului site al www.cactusi. com , BB a donat 1600 de euro, fara TVA. Benevol.

Ce nu ar fi facut pentru o asociatie care ar fi stiut sa-l onoreze cum se cuvine? Cum credeti ca r fi promovat activitatiile voatre, dacda ati fi stiut sa va purtati cu el? Revista? Are o editura....

Ca sa il citez pe Cristi Neciu, dintr-o discutie privata, "astefel de oameni ar trebui san fie membrii de onoare si numai prezenta lor intr-o asociatie, ar face cat cotizatia platita de ceilalti...".

Revin la substanta a ceea ce s-a spus - in mod fals - a fi conflictul meu cu Asociatia sau cu unii membrii din conducerea ei: domnilor aztekiumisti, daca nu va schimbati politica, veti ramane acelas club de duminca si veti avea aceeasi 50-70 de mebri platitori, departe se targetul de 500-666 visat de Naiudin!

Il publicati pe BB in lista din 2008, dar ce faceti cu cei din 2007?? Ii tineti sub covor?

Atunci cand nu am vrut sa va mai platesc coitizatia si am fost - pe buna dreptate - exclus am facut-o din protest anuntat, fiindca ati procedat cu Gicu Maiuru, care scrisese articole pentru voi, asa cum procedati acum cu BB.

Cand m-am revoltat pe forumul meu impotriva acestui mod de a proceda, singurul raspuns a fost plecarea Tar Alexandru. Ar fi fost mai bine sa faceti efortul de a intelege.

Ce veti facfe acum?? il vti exclude pe Marius si pe Moinca - adevarata membra fondatoare?

E pacat.

NU ca BB nu va mai fi membrul vostru, ci ca nu stiti sa invatati din lectiile trecutului.

Oricum, cred ca nu mai este nimic de spus despre subiect: de mortui nihil nisi bene!

Dag

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 31, 2009 8:25 am

Bună dimineaţa

Bună întrearea ta Eduart.
Trebuie înţeles că o asociaţie reprezintă de fapt o idee. Asociaţia se compune din membri. Membri formează asociaţia. O asociaţie se bazează pe munca colectivă, benevolă şi poate oferi doar atât cât iî oferă membri săi. Membrul este pentru asociaţie şi nu asociaţia pentru un membru. Cu cât implicarea membrilor este mai mare cu atât şi oferta asociaţiei este mai mare.
Dacă nu este implicare din partea membrilor, nu există o muncă colectivă nici rezultate nu se văd şi se nasc doar discuţii susţinute de cei care nu înţeleg scopul asocierii.
Nimeni nu poate fi obligat să facă parte din vreo asociaţie şi este dreptul fiecărui membru să o părăsescă când doreşte şi cum doreşte. Modul de părăsire a unei asociaţii oglindeşte ataşamentul membrului respectiv faţă de asociaţie.

siuka

www.aztekium.ro

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 31, 2009 10:28 am

Buna dimineata !

Consider ca discutia s-a departat de la scopul topicului, publicand lista s-a incercat doar un memento pentru cei care au omis acest amanunt anul trecut - nu s-a dorit sa fie aratat nimeni cu degetul.

Actualul Statut presupune ca toti membrii sunt egali si datori privind plata cotizatiei - ca forma minima de implicare si sustinere. Neplata cotizatiei timp de 2 ani este semnalul ca nu mai aderi la scopurile ACC Aztekium, si atunci, in loc de o retragere eleganta ajungi la excludere - chiar daca regretabila.

Si eu am propuneri de imbunatatire la capitolul organizare, dar daca nu am gasit disponibilitatea personala sa fac mai mult decat a facut actualul grup de conducere in cei 11 ani trecuti, ma rezum macar la a-mi plati cotizatia !

PS: Si totusi, asteptati-va la intalnirea de la ... Horezu ! :lol:

Sus  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect