Prima pagină » Discutam si despre altele ! » Bun venit

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Să mă prezint !
MesajScris: Vin Sep 09, 2011 10:14 am

Salut Petru !

Bine ai venit printre noi !

Un colectionar de cactusi impleteste cel putin doua calitati: dragoste pentru natura si rigoare stiintifica. S-ar mai putea adauga "perseverenta", caci odata adoptate, plantele trebuie ingrijite pe cat de bine posibil.

Ne bucura orice asociere cu persoane care gandesc si simt ca si noi, cu atat mai mult cu cat aceste preocupari pot fi transmise viitorului prin copiii nostri.
Si, se stie, cu cat ne deplasam spre vestul Europei, cu atat mai multi colectionari la mia de locuitori :!: :) Asta spune ceva, nu-i asa :?: :wink:

Sus  

MesajScris: Sâm Sep 10, 2011 9:23 am

Bună Liviutz bine v-am gasit.
Dragoste pentru natură este rigoare ştinţifică deocamdată mai puţin dar sper că, cu ajutorul vostru vom rezolva aceasta problemă.În ce priveşte perseverenţa , ne iubim foarte mult puţinele plante şi vom incerca să le îngrijim căt mai bine.Sper ca această pasiune sa reziste căt mai mult.
Vă mulţumesc

Sus  

MesajScris: Sâm Sep 10, 2011 10:54 am

petruo scrie:
... ne iubim foarte mult puţinele plante ...

Aaa, asta se poate rezolva simplu - spatiu numai sa aveti ! :)

Toti cititorii nostri trebuie sa stie ca Asociatia poate onora solicitari de plante - pentru incepatori, in speranta ca vom "virusa" cati mai multe persoane, viitori colectionari ! :) Cereti si vi se va da !

Sus  

MesajScris: Sâm Sep 10, 2011 7:35 pm

Pentru noii veniți Asociația oferă gratis un pachet de plante. Plantele provin din donațiile membrilor pentru acest scop la inițiativa colegilor din Craiova. Nu sunt specii pretențioase, nici rarități totuși merită folosită această ofertă.

siuka

www.aztekium.ro

Sus  

MesajScris: Mar Sep 13, 2011 9:16 am

Mulţumesc mult de oferta avem doar un balcon , dar mai încap destui cactuşi , deci cum fac să obţin căţiva cactusi. M-ar interesa şi nişte seminţe.
Vă mulţumesc inca o dată pentru informaţie

Sus  

MesajScris: Mar Sep 13, 2011 6:55 pm

Salut,

Trimite adresa ta prin mesaj privat lui Hans. Mesajele private se pot accesa din Panoul utilizatorului sau direct prin intermediul butonului situat lângă acesta, pe care scrie acum 0 mesaje noi. Ce fel de semințe te-ar interesa ? Listă de semințe nu este, nu s-a ocupat nimeni de strângerea de semințe dar dacă vrei doar pentru a exersa atunci strângem câteva.

siuka

www.aztekium.ro

Sus  

MesajScris: Mie Sep 14, 2011 12:26 pm

Buna
Î-ţi mulţumesc de sfaturi Liviutz.
Seminţele care ne interesează sunt de la genurile: MAMMILLARIA,FEROCACTUS,GYIMNOCALYCIUM.
Vă mulţumesc pentru acest gest nobil
Mă bucur că mă aflu în această comunitate de oameni deosebiţi
Ar trebui să vedeţi feţele baieţilor mei cănd au aflat că vom primi cactuşi şi seminţe
Vă doresc tot binele

Sus  

MesajScris: Joi Sep 15, 2011 10:47 am

Salut Petru !

1) Membrii Aztekium chiar sunt niste oameni deosebiti, in primul rand pentru ca sunt din cei dispusi la un efort colectiv, fac parte din ce numesc politicienii "societate civila" - dispusi sa munceasca pentru colectivitate in detrimentul avantajului personal ! Tarile mai civilizate se recunosc prin multimea de cluburi si asociatii de toate felurile, care au un cuvant de spus public atunci cand este nevoie !

Un singura slabiciune au membrii Aztekium, trec rar pe aici ! :) E adevarat ca unele persoane nu sunt asa prietene cu computerul, dar nici ceilalti nu se inghesuie ! Dar oamenii trebuie respectati, este alegerea lor ! :)

2) Da-mi datele/adresa pe PM , s-ar putea sa ai o surpriza ! :)

Sus  

MesajScris: Joi Oct 13, 2011 7:34 pm

Buna seara tuturor!
Am realizat un lucru ce m-a descumpanit oarecum...eu tot umblu de nebun prin "sertarele" acestui loc minunat , ma bag pe colo, pe dincolo dar....nu m-am prezentat. Cu scuzele cuvenite...:
ma numesc George Grecu, sunt din Iasi dar locuiesc in Bucuresti din 1984. De meserie sunt militar. Pasiunea asta pentru cactusi o am de prin 1992, cand am cumparat de la coltul strazii o mammillaria columbiana cu cativa boboci pe ea, de la un vecin(habar n-aveam eu atunci ca suntem vecini) de-al meu care in garsoniera lui avea vreo 1500 de plante. Vizitele mele au devenit un obicei...am inceput sa cumpar din ce in ce mai multe...apoi l-am cunoscut pe Iulian Sipoteanu la Piata Amzei...s.a.m.d.
Numarul plantelor a variat in permanenta(nu ma intrebati motivul...:D) cel mai mare numar fiind de 350...cred, balconul meu ne suportand mai multe. Nu ma omor neaparat dupa un gen anume...pot spune ca-mi plac mai mult Astrophytii...ma enerveaza in schimb ca nu pot pastra plantele iubitoare de fffff multa lumina si ffffff mult soare. Dupa ani si ani au inceput sa cresca si a trebuit sa le "marit". Le-am dat si eu cadou pe la cei mai tineri. Am ceva pamant pe langa Bucuresti dar nu cred ca voi reusi sa-mi fac o casa acolo cu o sera langa ea, BINEINTELES.
Ma rog...sunt pasionat si de acvaristica, de calatorii prin tara, fotografie si tot ce inseamna sport.
Cam atat....si inca o data imi cer scuze.
Numai bine !

Sus  

MesajScris: Joi Oct 13, 2011 8:04 pm

Bună seara,

Bun venit pe forumul asociației George ! Sper că vei găsi prin ”sertarele” acestui loc și câteva lucruri interesante, alături de o atmosferă liniștită.

siuka

www.aztekium.ro

Sus  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect