Prima pagină » Discutam si despre altele ! » Bun venit

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 29, 2008 8:39 am

Buna ziua!

Ma numesc Alina Lupu, sunt din Bucuresti... am 27 de ani si colectionez cactusi de 4 ani. Imi plac genurile care impun ceva grija in plus in cultura.

Felicitari pentru forum si succes in dezvoltarea lui!

Numai bine!

Alina

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 31, 2008 10:46 pm

Ziua buna !

Florin Jeberian, 29 de ani, economist, membru al asociatiei de cativa ani; pasionat de opunti si cactusi "hardy" in general , bere, bull terrieri si vinoteci in particular ;).
Salut cunoscutii de pe forum si promit replici pe masura, celor lipsiti de fair-play !!! :)

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 05, 2008 7:31 pm

Buna seara

Capruciu Gheorghe, 48 ani, anticar Bucuresti. Pasionat de cactusi si suculente de multi ani. Plantele mele se afla in Caravaneti judetul Teleorman. Plantele vegeteaza in aer liber din primavara pana in toamna, in ghivece asezate direct pe sol. Ultimele orientari: plante rezistente la frig si plante cu caudex.
Ii salut cu respect pe toti cunoscutii si pe toti ceilalti membrii ai acestui forum si promit sa particip la discutii in masura timpului disponibil si al cunostintelor si experientei mele.

http://gino.sunphoto.ro/

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 26, 2008 9:35 pm

Buna seara!

Ma numesc Mugurel Atepoaiei, 38 de ani, din Valea Seaca. Am cactusi de doi ani, mosteniti de la soacra.

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 16, 2008 6:48 pm

Buna seara!
Mihai Ionescu imi este numele, sunt profesor de istorie, arheolog si locuiesc in Mangalia; imi plac in special plantele rezistente la frig si, in ultima vreme, cele sud americane din genurile Cumulopuntia, Puna, Tunilla, Pterocactus, Tephrocactis, Maihuenia , Mainueniopsie et caetera.
Plantele le am pe doua balcoane si in curtea Muzeului de arheologie din Mangalia.
Va felicit pentru realizarea site-ului si va multumesc , in acelasi timp, pentru posibilitatea de posta pe acest site.
Cu deosebit respect, Mihai.
e_mail: ionescumihai2000@yahoo.it
tel: 0748221969/0723347521

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 16, 2008 10:15 pm

Salve si bine v-am gasit!
Nicusor Ajder,din Galati,varsta 45 de ani,de profesie Economist(Marketing) si Designer publicitar.
Colectionez cactusi si suculente de vreo 6 ani,am cam 85 in total.
Preferatii mei sunt Echinofossulocactusii,dar si cactusii lanosi.
In afara de cactusi mai sunt pasionat de arta(practic pictura,grafica,sculptura mica si pictura de icoane)si SF(literatura si film).
Sa fiti iubiti si numai bine va doresc!

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 04, 2009 1:35 pm

Ma numesc Nevezi Ioan din Baia Mare,nascut la Satu Mare ,colectionez cactusi din 1985,primele plante le am primit de la parinti unei prietene care erau gradinari.
Parintii mei locuind pe aceeasi strada cu Carol Steib renumit colectionari de cactusi din Satu Mare m a cadorisit cu citeva plante. M au atras mult teposi si am inceput sa caut prin tara colectionari. Nu am genuri preferate intre cactusi. O parte din colectie o am la Satu Mare si restul la Baia Mare.

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 13, 2009 2:29 pm

Bine v-am gasit! Ma numesc Onisor Ionescu si sunt din Baia Mare.
Sunt bucuros ca m-am inregistrat pe FORUMUL AZTEKIUM, iar pe viitor sper sa am cit mai multe si mai folositoare, in sens reciproc, discutii, cu cit mai multi iubitori de cactusi si plante suculente.

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 23, 2009 2:12 pm

Ma numesc Demeter Zsolt Mihail am 37 de ani,de mic copil am avut o pasiune deosebita pentru cactusi si din 94 am reusit sa alcatues o mica colectie.An prezent am an jur de 400 de plante.

Cu stima Mihai

Sus  

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 28, 2009 5:18 pm

Buna ziua.

Sunt Tania Schwarz, dar prietenii imi spun Annia, nascuta in Sibiu. Imi plac cactusii din copilarie. Ii admiram la acea vreme in piata din Sibiu, unde cineva ii vindeau alaturi de pestii exotici. Am 30 de bucati si momentan nu imi pot permite mai multe din lipsa de spatiu.

Annia

Sus  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect