Cactusi si suculente
http://www.aztekium.ro/forum2b/

Forum Aztekium - cuvântul administratorului
http://www.aztekium.ro/forum2b/viewtopic.php?f=1&t=32
Pagina 1 din 1

Autor:  atasa [ Dum Aug 17, 2008 9:19 pm ]
Subiectul mesajului:  Forum Aztekium - cuvântul administratorului

Bun venit pe Forumul Asociaţie colecţionarilor de cactuşi Aztekium.

Forumul Asociaţiei Aztekium se doreşte a fi un sprijin pentru pasionaţii de cactuşi şi plante suculente şi totodată un mijloc de prezentare, comunicare a asociaţiei.

Forumul, ca şi activitatea Asociatie Aztekium este public şi se axează pe pasiunea faţă de cactuşi şi plante suculente, o pasiune ca oricare alta, adresându-se celor interesaţi de aceste plante, celor care vor să afle cât mai multe despre ele, vor să-şi prezinte plantele, colecţiile, au şi doresc să-şi împărtăşească experinţele de cultură.

Nu se urmăreşte pornirea şi susţinerea unor discuţii academice, pe un limbaj prea puţin înţeles de un muritor de rând, forma de discuţie urmărită fiind cea pe care o poate înţelege oricine, într-un cadrul de respect faţă de mica comunitate a pasionaţilor, colecţionarilor.

Toate subiectele se pot urmări fără înregistrarea şi fără a interveni la ele.

Pentru a participa la discuţii este nevoie de înregistrare care se confirmă printr-un mesaj adresat utilizatorului. Activare conturilor noi se face de către administrator în cel mai scurt timp.

Înainte de înregistrare se recomadă citirea Regulametului de funcţionare, pentru a evita neînţelegeri ulterioare.Vă rog nu folosiţi stilul de redactare uzual pe DC, Mirc, MSM. Pentru asemenea mesaje utlizatorii vor fi sancţionaţi.

Se pot folosi diacritecele de către cei care au program adecvat dar nu este obligatoriu. Folosirea lor este un respect faţă de limba română.

Pentru a asigura buna funcţionare respectaţi tematica capitolelor.

Sper să se găsească răspuns la orice subiect, întrebare ridicată în cadrul discuţiilor. Nu interveniţi în discuţii numai de dragul de a scrie.

Administrator

atasa

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/