Pagina de start a forumului Asociatia Colectionarilor de Cactusi Aztekium Asociatia Colectionarilor de Cactusi Aztekium
Forum de discutii între pasionati ai cactusilor si plantelor suculente

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

realizarea unei pagini pe facebook

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Asociatia Colectionarilor de Cactusi Aztekium -> Forum Aztekium
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
georgianadunca

Data înscrierii: 16/May/2010

MesajTrimis: Wed May 19, 2010 4:40 pm    Titlul subiectului: realizarea unei pagini pe facebook Răspunde cu citat (quote)

cred ca ar trebui sa face o pagina de facebook pentru asociatie deoarece este o metoda foarte usoara de a intra in contact cu cat mai multa lume si de a ne face cunoscuti,cine stie intre timp poate mai apar noi membrii sau alte experiente.ce ma incanta pe mine este ca se pot uploda multe poze deodata intr-un timp rapid, la fel si filmele. si de ce sa nu profitam de ceva ce e gratuit pt promovare. astept idei.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
siuka

Data înscrierii: 06/Aug/2008
Locație: Satu Mare

MesajTrimis: Wed May 19, 2010 10:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Găsesc ideea foarte bună. Ar fi o modalitate foarte bună de a promova atât cactușii cât și pasiunea pentru ei, însăși asociația și activitățile ei. Site-urile de acest fel oferă o gamă foarte largă de posibilități.
Părere mea este că trebuie făcut, cât mai repede. Fiind ideea ta, Georgiana ar fi bine dacă ai și administra pagina respectivă (nu este o "sarcină", este doar o sugestie !)

siuka

www.aztekium.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Nick

Data înscrierii: 16/Dec/2008

MesajTrimis: Wed May 26, 2010 12:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salve!
Intr-adevar o idee excelenta!Chiar astazi am gasit intamplator pagina Sucseed pe Facebook.E o buna modalitate de extinde prezentarea asociatiei.
Numai bine!
georgianadunca

Data înscrierii: 16/May/2010

MesajTrimis: Fri May 28, 2010 4:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in sfarsit am creat pagina.pentru accesare as avea nevoie de cat mai multe adrese de email ca sa pot trimite invitatii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Liviutz

Data înscrierii: 03/Aug/2008
Locație: Bucuresti, Romania

MesajTrimis: Sat May 29, 2010 9:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Good job, Georgiana, ar trebui sa plusam, Twitter sti cu ce se manca ?

Liviutz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Asociatia Colectionarilor de Cactusi Aztekium -> Forum Aztekium Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum