| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
georgianadunca
Data înscrierii: 16/May/2010 Mesaje: 4
|
Trimis: Wed May 19, 2010 4:40 pm Titlul subiectului: realizarea unei pagini pe facebook |
|
|
| cred ca ar trebui sa face o pagina de facebook pentru asociatie deoarece este o metoda foarte usoara de a intra in contact cu cat mai multa lume si de a ne face cunoscuti,cine stie intre timp poate mai apar noi membrii sau alte experiente.ce ma incanta pe mine este ca se pot uploda multe poze deodata intr-un timp rapid, la fel si filmele. si de ce sa nu profitam de ceva ce e gratuit pt promovare. astept idei. |
|
| Sus |
|
 |
siuka

Data înscrierii: 06/Aug/2008 Mesaje: 712 Locație: Satu Mare
|
Trimis: Wed May 19, 2010 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Găsesc ideea foarte bună. Ar fi o modalitate foarte bună de a promova atât cactușii cât și pasiunea pentru ei, însăși asociația și activitățile ei. Site-urile de acest fel oferă o gamă foarte largă de posibilități.
Părere mea este că trebuie făcut, cât mai repede. Fiind ideea ta, Georgiana ar fi bine dacă ai și administra pagina respectivă (nu este o "sarcină", este doar o sugestie !) _________________ Numai bine și mulți cactuși
siuka
www.aztekium.ro |
|
| Sus |
|
 |
Nick

Data înscrierii: 16/Dec/2008 Mesaje: 12
|
Trimis: Wed May 26, 2010 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salve!
Intr-adevar o idee excelenta!Chiar astazi am gasit intamplator pagina Sucseed pe Facebook.E o buna modalitate de extinde prezentarea asociatiei.
Numai bine! _________________ Carpe diem!(Bucura-te de ziua de azi!) |
|
| Sus |
|
 |
georgianadunca
Data înscrierii: 16/May/2010 Mesaje: 4
|
Trimis: Fri May 28, 2010 4:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in sfarsit am creat pagina.pentru accesare as avea nevoie de cat mai multe adrese de email ca sa pot trimite invitatii. |
|
| Sus |
|
 |
Liviutz

Data înscrierii: 03/Aug/2008 Mesaje: 377 Locație: Bucuresti, Romania
|
Trimis: Sat May 29, 2010 9:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Good job, Georgiana, ar trebui sa plusam, Twitter sti cu ce se manca ? _________________ Toate cele bune !
Liviutz |
|
| Sus |
|
 |
|